Ontdek jouw wereld!

Ben jij klaar voor jouw toekomst? Kom dan naar onze high school en stap in jouw wereld. Je kan bij ons ontdekken wie je bent, wat je kan en wat voor jou werkt. Het leuke is ook dat we veel aandacht hebben voor andere talen, landen en culturen. Zo ben jij straks klaar om jouw wereld te ontdekken!

Zelfbewust

Om jouw wereld in te stappen, is het belangrijk dat je jezelf kan redden en ontdekt wat je wil en kan. Daarom helpen we je om dingen zelf te doen. Je wordt zo zelfbewust en zekerder van wie je bent. Door zelf en met anderen over uitdagingen na te denken, bedenk je zelf oplossingen. Dat is goed voor je creativiteit. Je mag bij ons fouten maken. Alleen dan ontdek je wat werkt of niet. En leer je wat je een volgende keer kan verbeteren. Zo bereid je je goed voor op je toekomst.

Internationaal

De Montessori High School is een internationaal georiƫnteerde school. Je kan veel talen leren en vakken in het Engels volgen. Leerlingen van onze school scoren dan ook erg goed op hun talen. Je leert de wereld en mensen om je heen bekijken en onderzoeken. Hoe gaat het in andere landen en waarom? Welke verschillen zijn er en wat is gelijk? Ook heb je docenten die uit andere landen komen, zoals Canada en Zuid-Afrika.


VOLG JE
TALENT!

Keuze

Onze school is klein en overzichtelijk. Er is volop aandacht voor jou en je ontwikkeling. Je hebt veel keuze in de vakken die je kiest. Je kan bijvoorbeeld ook theaterklassen volgen. We werken met werkwijzers. Je volgt vakken, maar kan ook werktijd of begeleidingsuren krijgen. Tijdens je werktijd werk je aan je taken of krijg je hulp. Je mag altijd naar de docenten gaan als je een vraag hebt. Als je kiest voor onze school, kan jij de wereld aan!


Montessori High School

Douwe Kalmaleane 2, 8915 HA Leeuwarden

Telefoonnummer: (058) 8801300

E-mail: montessorihighschool@pj.nl

Social: facebook - instagram